Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Batavieren Sanne Rambags en Romain Bly genomineerd voor Edison Jazz!

24 augustus 2021

Batavieren Sanne Rambags en Romain Bly genomineerd voor Edison Jazz!

Batavieren Sanne Rambags en Romain Bly (met de formatie K.O. Brass) zijn allebei genomineerd voor een Edison Jazz award! Romain is genomineerd in de categorie ‘Nationaal’, en Sanne is genomineerd in maar liefst twee categorieen: ‘Vocaal nationaal’ en de ‘Edison Jazzism publieksprijs’. Stemmen voor Sanne kan via deze link.

De jury over K.O. Brass: “K.O.Brass vernieuwt op het album Keyo de New Orleans brassband traditie op verbluffende wijze. Moeiteloos wordt geschakeld tussen de kenmerkende ‘second line’ ritmes van New Orleans jazz, naar pop en, ongebruikelijk in dit genre, hedendaags gecomponeerde muziek. Ingebed in ingenieuze arrangementen worden platgetreden paden hier volkomen omzeild. De eigen composities klinken volkomen logisch. Respect!”

De jury over Sanne: “Ogen dicht en luisteren: dat is de beste manier om te genieten van de veelzijdige Sanne Rambags muziek. Met Sonna, ook de naam van haar eigen label, toont ze zich een creatieve kracht met evenveel controle als durf. Jazz? Wereldmuziek? Pop? Nee: Sanne Rambags Muziek.”

Zoek