Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Ferdi Seelbach

Ferdi studeerde klassiek trompet aan Codarts en is trompettist bij Pelgrim Brass, het ambitieuze koperkwintet uit Delfshaven.

Ferdi Seelbach

Ferdi is geboren op 12 januari 1990 te Zwijndrecht. Na 2 jaar algemene muziekvorming mocht hij vanaf zijn 10e naar trompetles. Op advies van zijn docente verliet Ferdi de muziekschool na 3 jaar en werd toegelaten tot de havo voor muziek en dans te Rotterdam en volgde hier zijn middelbare schoolopleiding.

In 2009 werd hij toegelaten tot de Bacheloropleiding van het Rotterdams Conservatorium ‘Codarts’ hoofdvak klassiek trompet. Hij volgde lessen bij zijn hoofdvakdocenten Ad van Zon en André Heuvelman, de voormalige solotrompettisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In 2015 haalde behaalde hij hiervoor zijn diploma.

Ferdi is trompettist bij Pelgrim Brass, een ambitieus koperkwintet uit Rotterdam Delfshaven. Buiten zijn vaste ensemble remplaçeert hij regelmatig in orkesten en ensembles zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazers Ensemble.

In het kort

  • studeerde klassiek trompet aan Codarts
  • kreeg les van André Heuvelman en Ad van Zon
  • is trompettist in koperkwintet Pelgrim Brass
  • remplaçeert regelmatig bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazers Ensemble
MEER BATAVIEREN
Zoek