Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Michelle Wilderom

Michele Wilderom is sinds 2001 werkzaam in de culturele sector: eerst als marketeer en vervolgens als programmamaker, fondsenwerver en organisatieadviseur.

Michelle Wilderom

Michele Wilderom is sinds 2001 werkzaam in de culturele sector, eerst als marketeer en vervolgens als programmamaker, fondsenwerver en organisatieadviseur. Vanaf 2018 is zij directeur van North Sea Round Town, hét fringe festival van North Sea Jazz, dat jaarlijks voor tweeënhalve week met meer dan 425 concerten op ruim 135 locaties neerstrijkt in Rotterdam. Veel van deze concerten zijn gratis toegankelijk en North Sea Round Town is een cadeau aan de stad; iedereen moet van het festival kunnen genieten!

North Sea Round Town warmt met live jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers de stad jaarlijks op voor NN North Sea Jazz festival in Ahoy. Op veel onverwachte plekken: in de buitenlucht en op de jazzpodia; waaronder cafés en restaurants, huizen van de wijk, toeristische attracties, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, parken en pleinen, kerken, huiskamers, pop up locaties en op straat. Met één doel: dat zoveel mogelijk bewoners van de stad maken en genieten van live jazzmuziek. North Sea Round Town is een cadeau aan de stad!

North Sea Round Town heeft als doelstellingen dat opkomend lokaal en (inter)nationaal toptalent zich kan ontwikkelen door hen een podium te bieden op hét moment dat alle schijnwerpers op Rotterdam gericht zijn; onze sociaal-maatschappelijke rol te vervullen door intensief samen te werken met lokale initiatieven in de vele wijken die Rotterdam rijk is; Rotterdam als internationale jazz-metropool gepromoot wordt onder jazzkenners en liefhebbers door topmusici te koppelen aan iconische locatieprojecten.

Meer info: www.northsearoundtown.nl

Netherlands, Rotterdam, 17 September 2020. portretten at during Batavierhuis. Photo: ©Marwan Magroun

In het kort

  • Is sinds 2001 werkzaam in de culturele sector, eerst als marketeer en vervolgens als programmamaker, fondsenwerver en organisatieadviseur.
  • Vanaf 2018 is zij directeur van North Sea Round Town (NSRT).
  • Heeft als doelstelling dat opkomend lokaal en (inter)nationaal toptalent zich kan ontwikkelen door hen een podium te bieden op hét moment dat alle schijnwerpers op Rotterdam gericht zijn.
MEER BATAVIEREN
Zoek