Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Tom Ridderkbeekx

Tom is trompettist, componist en organisator gevestigd in Rotterdam. Deze rollen vervult hij bij vele verschillende bands met verschillende genres.

Tom Ridderbeekx

Tom Ridderbeekx geldt als een van de jonge trompettalenten van de Nederlandse Jazz. Tom studeerde aan de conservatoria van Rotterdam, Amsterdam, Berlijn en Philadelphia, waar hij lessen genoot van trompethelden als John Swana, Jarmo Hoogendijk, Gerard Presencer, Ruud Breuls, Wim Both, Jan van Duikeren en Eric Vloeimans.

Tegenwoordig maakt hij furore met De Raad van Toezicht, Coal Harbour, The King Swings, NONA en Dennis van Aarssen. Met deze bands en artiesten deed hij reeds vele Nederlandse jazz- en popfestivals, jazzpodia en theaters aan. Daarnaast tourde hij o.a. door Thailand, India, Colombia en Zuid-Afrika met New York Round Midnight, een band met Nederlandse jazzgrootheden zoals Ben van den Dungen, de Beets-broers en Deborah Carter.

Ook is Tom nauw betrokken bij de organisatie en leiding binnen Coal Harbour, De Raad van Toezicht en de theater- en buitenlandtours van New York Round Midnight.

In het kort

  • Trompettist bij o.a. De Raad van Toezicht, Coal Harbour en The King Swings
  • Betrokken bij de theaterproducties van New York Round Midnight en Dennis van Aarssen
  • Tourt over de gehele wereld met New York Round Midnight
  • Nauw betrokken in de organisatie van Coal Harbour en De Raad van Toezicht
MEER BATAVIEREN
Zoek