Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Dag van de Componist

4 juni 2024

Dag van de Componist 2024

Op zaterdag 15 juni 2024 vindt de derde editie van De Dag van de Componist plaats. Dit is een uiting van de organisatie New Music Now. De Dag van de Componist presenteert meer dan 150 concerten met muziek van honderden componisten, uitgevoerd door meer dan 500 musici, in meer dan 15 steden.

In Rotterdam is er programmering door de gehele stad, met o.a. een muziekroute, optredens in de Bibliotheek Rotterdam en een huis vol muziek in De Doelen. Bekijk hier het hele programma in Rotterdam!

In het Batavierhuis vinden twee concerten plaats in het kader van de dag van de componist. De Rotterdamse Muziekroute komt langs ons huis! Batavier Iván Nogueira speelt om 20:30 uur het avondconcert met het Oihua Ensemble en gastmusici. Hierna, om 23:00 uur is het concert All the pleasures met Batavier Robin Coops.

Een los ticket voor één van deze twee concerten kost €12,50. Wil je je laten verrassen door een diversiteit aan composities in het Batavierhuis? Dan kun je voor deze twee concerten ook een passe-partoutticket kopen voor €20,-.

 

Zoek