Aanmelden als Batavier

Het Batavierhuis richt zich specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Passen wij bij elkaar?

De Batavieren kenmerken zich door talent, binding met muziek en een open houding naar het werkveld en naar de mede-Batavieren. Van iedereen wordt verwacht dat zij actief bijdragen door concerten te geven of andere activiteiten te ontwikkelen, zelfstandig en in samenwerking met andere Batavieren. Samen geven we vorm en kleur aan het Batavierhuis!

Het Batavierhuis is nadrukkelijk geen bedrijfsverzamelgebouw waar je ruimtes kunt huren, je maakt als Batavier onderdeel uit van een collectief waarbij je ook bereid bent om bepaalde tegenprestaties te leveren. Verder richten we ons specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Op dit moment is tweederde van het Batavierhuis gevuld met muzikanten, de rest is kunstenaar of werkzaam in muziekondersteunende beroepen. Met zo’n 80 Batavieren hebben we inmiddels een ‘full house’, maar we zijn altijd benieuwd naar ander Rotterdams talent en dus is het goed jouw aanmelding alvast binnen te hebben. Onderstaand formulier is de eerste stap, we horen graag van je. Mochten er plekken vrijkomen, en pas jij bij het Batavierhuis, dan nemen we contact met je op.

  • Upload information (incl. study, website, social, instrument and style)
    Accepted file types: pdf, jpg, doc, docx, mov, mp4, Max. file size: 20 MB.
  • What do you want to develop in the Batavierhuis in the next 3-5 years?
  • Why do you want to stay at the Batavierhuis, what do you have to offer?
  • Do you know someone in the Batavierhuis?
  • Do you live in Rotterdam?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
THESE BATAVIEREN PREPARED YOU
Search