Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Heerenhuys kamerconcerten op bezoek in het Batavierhuis

25 november 2020

Heerenhuys kamerconcerten op bezoek in het Batavierhuis

De komende weken is het Batavierhuis gastvrouw van de Heerenhuyskamerconcerten!

De komende zondagen zullen de Heerenhuyskamerconcerten plaatsvinden in het Batavierhuis. Deze concerten, ook een initiatief van Stichting Droom en Daad, vinden sinds mei 2018 iedere zondag plaats in het Heerenhuys in Het Park. Verschillende muzikanten, allen gelinkt aan Rotterdam, verzorgen een zeer gevarieerd aanbod: van jazz tot klassiek tot wereldmuziek en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard zijn er ook regelmatig Batavieren die hier spelen.

Nu de horeca gesloten is kunnen ze niet plaastvinden in het Heerenhuys. Omdat we dit initiatief een warm hart toedragen, ontvangen we ze graag tijdelijk in het Batavierhuis.

Iedere zondag om 11:30 en om 13:00 zijn er concerten te bezoeken in de theaterzaal van het Batavierhuis. De concertagenda staat op de website van de Heerenhuyskamerconcerten. Toegang is alleen mogelijk met een vooraf gekocht ticket, te bestellen via de website.

Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen rondom COVID-19 en vragen we je een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek, je handen te desinfecteren, voldoende afstand te bewaren en bij klachten thuis te blijven.

Voor meer informatie: https://www.heerenhuyskamerconcerten.nl/

Zoek