Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

VACATURE: Batavierhuis zoekt project medewerker (24-32 uur/week)

25 oktober 2021

VACATURE: Batavierhuis zoekt project medewerker (24-32 uur/week)

Het Batavierhuis is per 1 januari 2022 op zoek naar een projectmedewerker. We zoeken een pro-actieve, zelfstandige en opgewekte collega die er voor zorgt dat het Batavierhuis optimaal gefaciliteerd wordt voor de Batavieren en haar bezoekers.

De projectmedewerker van het Batavierhuis verzorgt facilitaire werkzaamheden en is verantwoordelijk voor een representatieve, veilige en ordelijke omgeving. De projectmedewerker zorgt voor verzorgde en opgeruimde gemeenschappelijke ruimtes van het Batavierhuis en spreekt indien nodig gebruikers hier op aan. De projectmedewerker ziet toe op een veilig gebruik van het huis en onderhoudt contact met de verschillende toeleveranciers. De projectmedewerker organiseert in samenspraak met de directie de jaarlijkse BHV-cursus en zorgt voor maandelijkse controle van de BMI (BrandMeldInstallatie) en andere veiligheidsmiddelen. De projectmedewerker is het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen en verricht klein reparaties en onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van lampen en batterijen, het ontluchten van cv’s, etc.

De projectmedewerker van het Batavierhuis verzorgt administratieve en communicatie werkzaamheden en is verantwoordelijk voor een overzichtelijke en gestructureerde gebruikers- en concert administratie. De projectmedewerker verwerkt de aanmeldingen van nieuwe Batavieren, notuleert Batavierenvergaderingen, maakt specificatieoverzichten van concerten, stelt nieuwsbrieven op en houdt de website bij. Ook maakt de projectmedewerker maandelijkse overzichten van de concerten en verspreidt deze.

De projectmedewerker van het Batavierhuis verricht operationele werkzaamheden en ziet toe op regelmatige aanvulling van de voorraden van het Batavierhuis zoals de bar- keuken- en schoonmaakvoorraden. De projectmedewerker van het Batavierhuis houdt contact met externe partijen als het gaat om het kassasysteem, het sleutelbeheer en beheert deze.

De projectmedewerker heeft een proactieve instelling en is bereid alle voorkomende werkzaamheden snel en adequaat uit te voeren. De projectmedewerker is werkzaam onder directe supervisie van de directeur van Stichting het Batavierhuis en legt daar ook verantwoording aan af.

We zoeken een proactieve, zelfstandige en opgewekte persoonlijkheid met de volgende kwalificaties:

 • Je bent een zelfstarter, ‘ziet’ het werk, pakt zaken zelfstandig op en voert ze direct uit
 • Je bent tussen de 24 en 32 uur beschikbaar en hebt een flexibele werkhouding
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen
 • Je hebt affiniteit met kunst en cultuur in het specifiek muziek gerelateerde kunsten
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, in zowel woord als geschrift
 • Je kunt goed overweg met verschillende computerprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel, Mailchimp, Stager

Wat bieden we je?

 • Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische werkomgeving
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met kans op verlenging
 • Een marktconform salaris (inclusief 8% vakantietoelage)
 • Je kunt flexibel werken en je eigen tijd indelen

Heb je interesse?

 • Als je enthousiast bent en je herkent in het profiel willen we graag kennismaken. Je kunt je motivatiebrief en CV (max. 3 A4) vóór 1 november 2021 sturen naar info@batavierhuis.nl t.a.v. Ellen van der Windt o.v.v. “Sollicitatie projectmedewerker”.
 • De sollicitatiegesprekken vinden op 15 november plaats. De procedure bestaat uit twee gesprekken, een tweede gesprek bepalen we in overleg met jou.
 • De startdatum is 1 januari 2022.
 • Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ellen van der Windt via info@batavierhuis.nl.
Zoek