Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Batavierhuis@IFFR

22 januari 2024

Batavierhuis @ IFFR

Naast de vele muzikanten werken er ook een aantal filmmakers in het Batavierhuis. Tijdens de aankomende editie van het IFFR gaan de (co)producties van de Batavieren Vincent Boy Kars en Alice Saey in première.

FUTURE ME
In het laatste deel van zijn millennial-trilogie, kruipen zowel Vincent Boy Kars zelf als Martijn Lakemeier in de huid van Vincent. Hierin gebruikt Vincent fictie om de complexiteit van het mens-zijn en van onze innerlijke wereld te ontrafelen.

De film ‘Future Me’ van Batavier Vincent Boy Kars gaat op 26 januari om 20:30 in première in Pathé Schouwburgplein. Deze vertoning is uitverkocht. Batavier Gideon van der Stelt heeft o.a. meegewerkt aan de visual effects van de film.

De overige vertoningen van ‘Future Me’ tijdens IFFR vinden plaats op zondag 28 januari 2024 15:15 in Kino en op donderdag 1 februari om 16:30 in LantarenVenster.

Mocht je tijdens het IFFR niet kunnen, vanaf 7 maart is ‘Future Me’ te zien in de bioscoop.

 

FLATASTIC
De Manta’s worden tot het uiterste gedreven en komen in opstand tegen de mens om de controle over de aarde over te nemen; het is het begin van een nieuw Flat-tijdperk.

De short ‘Flatastic’ van Batavier Alice Saey gaat op 28 januari in première in Pathé Schouwburgplein. Deze vertoning is uitverkocht. Deze 17 minuten durende animatiefilm is gemaakt in het Batavierhuis, in samenwerking met Batavieren Wiep Teeuwisse als hoofdanimator en Gideon van der Stelt als VFX-supervisor.

De overige vertoningen vinden plaats op maandag 29 januari om 10:15 in Pathé en woensdag 31 januari om 15:00 in Kino.

 

Zoek