Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden
Overleven – REVOLVE
ZA
15 JUN
20:15105 min
Concert | Voorstelling

Overleven – REVOLVE

Locatie: Concertzaal

Waan je in een ware droomwereld met de fantasierijke voorstelling van muziektheatergroep Revolve. Het resultaat is een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel., een kijk-en luisterervaring voor de ziel. Revolve is muziektheater op het snijvlak van klassiek, jazz en wereldmuziek gespeeld op tien instrumenten door vier musici met verschillende achtergronden. Door deze combinatie klinken de voorstellingen als een muzikaal prentenboek waarin je steeds weer kunt bladeren en altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Na de succesvolle tournees van Het Dagboek van de Tijd, De Hoofdpersoon en Ubuntu’s Droom volgt in 2024 de voorstelling Overleven.

Overleef ik? Overleef jij? Het antwoord kennen we allemaal maar het het verhaal tussen ontstaan en eindigen van het leven is te bijzonder om niet verteld te worden. Revolve doet dit op zijn eigen manier met personages zoals Wil , Twijfel, Vraag en Antwoord. Met uiteindelijk de onvermijdelijke ontmoeting met Keuze.
Overleven gaat zowel over het leven als over overleven. En zoals in elke voorstelling van Revolve: de muziek vertelt de woorden en de woorden vertellen de muziek.

Line-up
Abel Rodríguez García – viool en meer

Luca Warmer – stem en meer

Petra Wolters – fagot, piano en meer

Roelof Meijer – contrabas, gitaar en meer
Dit concert wordt gehost door Max Abel

https://www.youtube.com/channel/UCB1dhERgwJJD80EeWb7R7aA?view_as=subscriber


KOOP TICKETS
GERELATEERDE EVENEMENTEN
Zoek