Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

FAQ

Alle antwoorden over het Batavierhuis

We kunnen ons goed indenken dat je wat vragen aan ons hebt. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen, maar wie weet vind je jouw antwoord hier al wel terug!

Waar kan ik het beste parkeren?

Je kunt het Batavierhuis het beste bereiken met openbaar vervoer of met de fiets. Mocht je toch met de auto moeten komen, dan kun je deze het beste parkeren in de dichtsbijzijnde parkeergarage en dat is de Q Park Parkeergarage Schiecentrale. Vanaf hier loop je in een paar minuten naar het Batavierhuis.

Toegankelijkheid

Op dit moment is het Batavierhuis helaas nog niet rolstoeltoegankelijk. Neem contact met ons op via 010-3163414 om te kijken hoe we dit samen op kunnen lossen!

Openingstijden

De voordeur en ticket-kassa van het Batavierhuis gaat 15 minuten vóór aanvang van een event open. De aanvangstijden van de events variëren van dag tot dag, controleer altijd de aanvangstijden in de agenda.

Kan ik ook ruimtes huren in het Batavierhuis?

Het Batavierhuis is nadrukkelijk geen bedrijfsverzamelgebouw en de ruimtes staan primair ter beschikking aan de Batavieren zelf. Neem voor specifieke vragen contact met ons op, we kunnen uiteraard altijd kijken of er mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik me aanmelden als Batavier?

Je kunt je via onze site ook aanmelden, ga daarvoor naar ‘aanmelden als batavier‘ via de menubalk. Overigens is op dit moment met 80 Batavieren het Batavierhuis compleet, maar we zijn altijd benieuwd naar ander Rotterdams talent en dus is het goed jouw aanmelding alvast binnen te hebben. 

Zoek