Concerten

Hieronder vind je al onze concerten. Reserveer vooraf je kaartje!

Concerten in december

We mogen weer concerten geven in het Batavierhuis!

De Batavieren delen hun werk met je en programmeren zelf hun concerten, die je op deze pagina kunt bekijken.

Ook stellen we ons huis tijdelijk graag beschikbaar voor de Heerenhuyskamerconcerten. Deze wekelijkse zondagochtendconcerten vinden normaal plaats in Het Heerenhuys in Het Park, maar zolang de horeca gesloten is, kun je ze bezoeken in onze theaterzaal. Op de website van de heerenhuyskamerconcerten vind je de concerten, waar ook Batavieren geprogrammeerd worden, en kun je kaartjes bestellen.

Daarnaast kun je online van onze concerten genieten!

We zijn een samenwerking aangegaan met classicnl met onze concertserie HUISWERK! We prijzen onszelf gelukkig dat we jou met deze concerten mogen blijven inspireren. Op 25 oktober was de aftrap van deze serie. En om de week komt er een nieuwe bij!

Kijk naar de HUISWERK concerten op onze HUISWERK pagina, en abonneer je op ons eigen YouTube kanaal. Dan mis je HUISWERK nooit meer.

Andrea Leone, Loek van den Berg, Piero Conte, Ildo Nandja, Andrea Carta - Deranged Visionary
Concert

Andrea Leone, Loek van den Berg, Piero Conte, Ildo Nandja, Andrea Carta - Deranged Visionary

ZA
12 DEC
20:30

Music creates a map for our lives; a map for “utopia”. More than anything for us musicians, in this historic moment, every concert is a victory; every owner of a venue a “deranged visionary”.

INFO & TICKETS
 
Iedere zondag om 11:30 en 13:00
CONCERT
Heerenhuyskamerconcerten op bezoek bij het Batavierhuis

Iedere zondag om 11:30 en om 13:00 kun je genieten van een heerlijk zondagochtend concert in de Theaterzaal van het Batavierhuis, georganiseerd door de Heerenhuyskamerconcerten.

INFO & TICKETS


Zoek