Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Aanmelden als Batavier

Het Batavierhuis richt zich specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Passen wij bij elkaar?

De Batavieren kenmerken zich door talent, binding met muziek en een open houding naar het werkveld en naar de mede-Batavieren. Van iedereen wordt verwacht dat zij actief bijdragen door concerten te geven of andere activiteiten te ontwikkelen, zelfstandig en in samenwerking met andere Batavieren. Samen geven we vorm en kleur aan het Batavierhuis!

Het Batavierhuis is nadrukkelijk geen bedrijfsverzamelgebouw waar je ruimtes kunt huren, je maakt als Batavier onderdeel uit van een collectief waarbij je ook bereid bent om bepaalde tegenprestaties te leveren. Verder richten we ons specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Op dit moment is tweederde van het Batavierhuis gevuld met muzikanten, de rest is kunstenaar of werkzaam in muziekondersteunende beroepen. Met zo’n 80 Batavieren hebben we inmiddels een ‘full house’, maar we zijn altijd benieuwd naar ander Rotterdams talent en dus is het goed jouw aanmelding alvast binnen te hebben. Onderstaand formulier is de eerste stap, we horen graag van je. Mochten er plekken vrijkomen en pas jij bij het Batavierhuis, dan nemen we contact met je op.

  • Upload informatie (incl. studie, website, social, instrument en stijl)
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, doc, docx, mov, mp4, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Wat wil je de komende 3-5 jaar ontwikkelen in het Batavierhuis?
  • Waarom wil je bij het Batavierhuis, wat heb je te bieden?
  • Ken je iemand in het Batavierhuis?
  • Woon je in Rotterdam?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEZE BATAVIEREN GINGEN JE VOOR
Zoek