Aanmelden als Batavier

Het Batavierhuis richt zich specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Passen wij bij elkaar?

De Batavieren kenmerken zich door talent, binding met muziek en een open houding naar het werkveld en naar de mede-Batavieren. Van iedereen wordt verwacht dat zij actief bijdragen door concerten te geven of andere activiteiten te ontwikkelen – zelfstandig en in samenwerking met andere Batavieren. Samen geven we vorm en kleur aan het Batavierhuis!

Het Batavierhuis is nadrukkelijk geen bedrijfsverzamelgebouw waar je ruimtes kunt huren, je maakt als Batavier onderdeel uit van een collectief waarbij je ook bereid bent om bepaalde tegenprestaties te leveren. Verder richten we ons specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Op dit moment is tweederde van het Batavierhuis gevuld met muzikanten, de rest is kunstenaar of werkzaam in muziekondersteunende beroepen. Met ruim 60 Batavieren hebben we inmiddels een ‘full house’, maar we zijn altijd benieuwd naar ander Rotterdams talent en dus is het goed jouw aanmelding alvast binnen te hebben. Onderstaand formulier is de eerste stap, we horen graag van je. Mochten er plekken vrijkomen, dan melden we dat via onze site.

 

Ik ben
mijn email is
mijn telefoonnummer is
korte biografie en/of portfolio upload
wat?
Wat wil je ontwikkelen in het Batavierhuis (korte (project)omschrijving)?
waarom?
Waarom is specifiek het Batavierhuis voor jou noodzakelijk om je verder te kunnen ontwikkelen?
waarom batavierhuis?
Wat is voor jou het verschil met andere makersplekken in de stad?
wat kan jij bieden?
Wat bied jij het Batavierhuis?
waarom hier?
Wat betekent Rotterdam en/of Delfshaven voor jou en wat is je relatie tot de stad Rotterdam?
> JA, IK MELD ME AAN ALS BATAVIER
Bedankt voor je aanmelding. Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
DEZE BATAVIEREN GINGEN JE VOOR
Zoeken