Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Aanmelden als Batavier

Het Batavierhuis richt zich specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Passen wij bij elkaar?

De Batavieren kenmerken zich door talent, binding met muziek en een open houding naar het werkveld en naar de mede-Batavieren. Van iedereen wordt verwacht dat zij actief bijdragen door concerten te geven of andere activiteiten te ontwikkelen – zelfstandig en in samenwerking met andere Batavieren. Samen geven we vorm en kleur aan het Batavierhuis!

Het Batavierhuis is nadrukkelijk geen bedrijfsverzamelgebouw waar je ruimtes kunt huren, je maakt als Batavier onderdeel uit van een collectief waarbij je ook bereid bent om bepaalde tegenprestaties te leveren. Verder richten we ons specifiek op kunstenaars en andere zelfstandigen die wonen en/of werken in Rotterdam en werkzaam zijn binnen de muzieksector.

Op dit moment is tweederde van het Batavierhuis gevuld met muzikanten, de rest is kunstenaar of werkzaam in muziekondersteunende beroepen. Met ruim 60 Batavieren hebben we inmiddels een ‘full house’, maar we zijn altijd benieuwd naar ander Rotterdams talent en dus is het goed jouw aanmelding alvast binnen te hebben. Onderstaand formulier is de eerste stap, we horen graag van je. Mochten er plekken vrijkomen, dan melden we dat via onze site.

 

Wil je batavier worden?

Ik ben
Mijn e-mail is
Mijn telefoonnummer is
Korte bio/portfolio upload
Wat
Wat wil je de komende 3-5 jaar ontwikkelen in het Batavierhuis?
Waarom
Waarom wil je bij het Batavierhuis, wat heb je het Batavierhuis te bieden?
Wat
Welke instrumenten speel je en welke stijl?
Wie
Ken je iemand in het Batavierhuis?
Waar
Woon je in Rotterdam?
Inschrijven

Bedankt voor je aanmelding. Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

DEZE BATAVIEREN GINGEN JE VOOR
Zoek