Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Ildo Nandja

Ildo Nandja is een veelzijdige PanAfrikaanse Jazz bassist. Hij gebruikt zijn Afrikaanse ritmische vaardigheden en expertise om harmonische concepten in zijn composities tot uitdrukking te brengen.

Ildo Nandja

Ildo Nandja is een veelzijdige en progressieve PanAfrican bassist met een ambitieuze cross-fusion benadering
naar hedendaags beïnvloede jazz, momenteel gevestigd in Rotterdam.

Leider, componist en arrangeur van zijn band, het Ildo Nandja Trio, gebruikt zijn Afrikaanse ritmische vaardigheden en expertise om geavanceerde harmonische concepten uit te drukken in zijn composities. Zijn geluid combineert PanAfrican ritmes en melodieën met jazz, Europese en hedendaagse wereldmuziek. Deze muzikale diversiteit weerspiegelt zijn ervaringen en het resultaat is een combinatie van een experimenteel eclectisch geluid.

Ildo is een activist en vredesopbouwer die betrokken is bij gemeenschapsvorming. De muziek van Ildo is een instrument en een medium om de situatie in de wereld onder de aandacht te brengen, waarbij kwesties als eenheid, rechtvaardigheid, gelijkheid, gender en sociale cohesie aan de orde komen en verschillende aspecten die relevant zijn om bij te dragen aan een betere en harmonieuze samenleving.

Ildo is cum laude afgestudeerd in jazz contrabas aan het conservatorium Maastricht in 2019. Hij ontving ook de zeer prestigieuze Henriette Hustinx 2019 prijs voor zijn uitstekende composities en prestaties tijdens zijn laatste master recital.

Van september 2019 tot augustus 2020 trad hij toe tot de Jazz faculteit van het Conservatorium Maastricht en doceerde hij jazz contrabas basis en gevorderde vaardigheden.

Meer info: www.ildonandjabass.com

Ildo Nandja

  • Winnaar van de Henriette Hustinx prijs 2019
  • Afgestudeerd met een cum laude master in jazz contrabas aan het Conservatorium Maastricht
  • Jazz, klassiek en wereld PanAfrikaanse bassist
  • Componist en arrangeur voor het Ildo Nandja Trio, studio en opname-expert
MEER BATAVIEREN
Zoek