Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Charlene van Kasteren

Charlene is als regisseur te vinden op sets voor commercials, korte films, documentaires en videoclips. Hoewel ze altijd op zoek is naar symboliek en metaforen in haar beeldtaal, onderstreept het scherpzinnige gebruik van sounddesign en haar sterke muzikale montage de kern van haar werk.

Charlene van Kasteren

Na haar afstuderen op de Kunstacademie werkte Charlene enkele jaren als Art Director in film en fotografie. Na die periode verlegde ze haar focus naar het regisseren van film en video. Tegenwoordig is ze als regisseur te vinden op sets voor commercials, korte films, documentaires en videoclips. Haar Art stempel is nog steeds goed zichtbaar in haar werk en geeft haar een unieke stijl in haar visuele uitingen. Hoewel ze altijd op zoek is naar symboliek en metaforen in haar beeldtaal, onderstreept het scherpzinnige gebruik van sounddesign en haar sterke muzikale montage de kern van haar werk.

Voor een selectie van haar werk, kijk op:

www.chaka.nl

 

In het kort

  • werkte als regisseur voor klanten zoals: Albert Heijn, Codarts, Nederlandse Spoorwegen, Simon Lévelt, Lamp & Licht, Tele-2, Rijkswaterstaat, Anuka, Luka, Roufaida, Beryl Anne
  • werkte als art director voor klanten zoals: MTV Amsterdam Open Air, Heineken Strongbow & Desperados, Copperant Pura, Moeder ik wil bij de Revue (tv series), Toen Was Geluk Heel Gewoon (feature film)
  • vrij werk is vertoond op o.a.: NOWNESS, Nederlands Film Festival, The Daily Indie, Noisey, Toronto Film Week, Open Gap IFFR, Long Beach Indie Film Festival, en meer.
MEER BATAVIEREN
Zoek