Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Danielle Huisman

Vanaf 2016 werk ik als freelancer binnen het marketingcommunicatie veld. Begonnen met social media workshops voor bedrijven, maar inmiddels heel breed inzetbaar. In de praktijk ligt het zwaartepunt van mijn werkzaamheden vaak op online marketing, maar ik ben van mening dat je dit uiteindelijk nooit los kan zien van de gehele marketingmix. Dus bemoei ik me daar ook graag tegenaan. Ik heb een goed inlevingsvermogen en ervaring in verschillende disciplines. Daarmee ben ik in staat goede doelgroepanalyses te maken en help ik graag om strategisch mee te denken.

Muziek, architectuur en kunst zijn vakgebieden waarin ik graag werkzaam ben. Momenteel werk ik twee dagen per week voor AIR, Architectuur Instituut Rotterdam en ben ik Projectleider communicatie voor de Rotterdam Architectuurmaand. De rest van mijn tijd vul ik in met freelance opdrachten, regelmatig in de klassieke muziek.

Ik zie de culturele sector als het domein waarin ik het publiek kennis kan laten maken met de diversiteit in de samenleving. Ik hoop daarmee de blik van mensen te kunnen verruimen en daarmee steeds meer mensen te kunnen interesseren voor cultuur.

 

In het kort

  • Opleiding communicatie en sociologie
  • Groot netwerk en ervaring in de Rotterdamse culturele sector
  • Werkt regelmatig samen met batavier Marc van der Heijde van Green Room
  • Enthousiast, flexibel met een goed oog voor ontwikkelingen in de markt
  • Inzetbaar voor marketing, communicatie en pr opdrachten
MEER BATAVIEREN
Zoek