Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Marijn Bellaard

Marijn Bellaard

Marijn Bellaard is zelfstandig ondernemer, met focus op productie en zakelijk leiding binnen de culturele sector.

Na zijn Bachelor Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten heeft Marijn in binnen- en buitenland als zanger/acteur gespeeld bij o.a. Theater Terra. Na het behalen van zijn Master of Music aan het conservatorium van Tilburg is hij zich gaan richten op het ondersteunen van beginnende makers, kunstenaars en gezelschappen. Momenteel is Marijn zakelijk leider voor o.a. Stichting LIBI, het gezelschap van choreograaf en theatermaker Ryan Djojokarso. Daarnaast ondersteunt hij het nieuwe muziektheater collectief MAKTUB (bestaande uit Rowan de Vos en Lisse Knaapen).

Naast zijn werkzaamheden als zakelijk leider, werkt Marijn op projectbasis voor diverse opdrachtgevers. Verschillend van redactionele ondersteuning en productie tot voorstellingsleider. Daarnaast is hij projectleider bij Codarts Agency.

In zijn twee jaar als zelfstandig ondernemer heeft Marijn o.a. mogen werken voor de volgende opdrachtgevers: Afrikaanderwijk Coöperatie, Gemeente Rotterdam, Stichting NANOEK, Stichting LIBI, Stichting LOKAAL Rotterdam, Toneelgroep Jan Vos, O. Festival Rotterdam, Codarts Hogeschool voor de Kunsten en Rotterdam Festivals.

www.marijnbellaard.nl

In het kort

  • Behaalde in 2016 zijn Bachelor Muziektheater (Codarts, Rotterdam) en in 2021 zijn Master of Music (Fontys, Tilburg)
  • Is sinds 2020 werkzaam als cultureel ondernemer voor o.a. Afrikaanderwijk Coöperatie, Gemeente Rotterdam, Codarts Hogeschool voor de Kunsten en Stichting LOKAAL Rotterdam.
  • Momenteel werkt hij als zakelijk leider voor o.a. Stichting LIBI, het gezelschap van choreograaf en theatermaker Ryan Djojokarso
MEER BATAVIEREN
Zoek