Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Lobke Nabuurs

Lobke Nabuurs

Lobke studeerde in 2008 af aan de TIO University of Applied Sciences te Eindhoven, waar ze haar Bachelor Business Administration behaalde. Na een uitstap naar de medische congreswereld besloot Lobke haar danshart te volgen en startte in 2012 bij Nederlands Dans Theater waar haal rol uitgroeide tot Manager Planning, Media en Muziek. In haar rol was zij o.a. verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging en verkoop van beide gezelschappen nationaal en internationaal, de media strategie, muziekrecht en contracten/planning met musici en orkesten. In 2019 startte Lobke als zakelijk leider bij RIDCC (Rotterdam International Duet Choreography Competition) een jaarlijkse internationale duettencompetitie voor choreografen dat in juni plaatsvindt in Theater Rotterdam. Lobke richtte in 2021, samen met oud NDT collega’s, het internationale netwerk CASC (Connect, Art, Sharing, Concepts) op waar zij makers en organisaties ondersteunt bij zakelijke aspecten van hun praktijk en/of hun strategie. Sinds 2022 is Lobke naast haar functie bij RIDCC ook zakelijk leider bij OFFprojects; een danscollectief rondom choreograaf en musicus Amos Ben-Tal gevestigd in Den Haag.

http://www.casc.nl
http://www.ridcc.com
http://www.offprojects.nl

 

In het kort

  • Behaalde in 2008 Bachelor Business Administration aan TIO University of Applied Sciences in Eindhoven.
  • Heeft ruime ervaring en een groot netwerk in de culturele sector en werkte voor o.a. Nederlands Dans Theater, Het Scheepvaartmuseum Amsterdam, DansBrabant etc.
  • Werkt momenteel als zakelijk leider voor RIDCC en OFFprojects and is co-founder van het internationale netwerk CASC (Connect | Art | Sharing | Concepts)
MEER BATAVIEREN
Zoek