Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Carmen van Mulier

Carmen van Mulier is actrice, theatermaker en zangeres.

Carmen van Mulier

Carmen van Mulier (1994, Nijmegen) is afgestudeerd aan de Toneelschool & Kleinkunstacademie in Amsterdam. Ze is momenteel werkzaam als actrice, zangeres en theatermaker/regisseur.

De afgelopen jaren heeft ze als actrice gespeeld bij gezelschappen als Orkater, de Toneelmakerij, MAAS Theater en Dans, Bostheaterproducties, het Amsterdamse Bostheater, Opus One en het Rotterdams Philharmonisch Orkest en meer. Daarnaast was ze te zien in verschillende films en (tv-)series waaronder GIPS, Mocro Maffia, Nieuwe Buren en bioscoopfilm De Veroordeling. Dit najaar speelt ze de hoofdrol bij het gerenommeerde Duitse ‘Bochum Schauspielhaus’, in een regie van Liesbeth Coltof.

Eerder maakte zij de voorstelling ’Infant Eyes’, daarna een solovoorstelling genaamd ’Droomspel’ (geselecteerd voor het IT’S festival 2017) en het afgelopen jaar ‘De Overdracht’ (een theatervoorstelling met en over haar eigen vader).

In 2019 heeft Carmen veel samengewerkt met de band Jo Goes Hunting. De ‘Front Row’ tournee heeft ze meegedaan met backing vocals, synthesizers en percussie. Ze heeft de singles ‘Until it’s over’ en ‘Computa’ mede gecomponeerd en voor deze laatste single heeft ze ook de videoclip geregisseerd. Deze videoclip is in het Batavierhuis opgenomen en kun je hieronder bekijken en luisteren.
In 2021 komt het debuut EP van Carmen uit.

in het kort

  • Studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie
  • Actrice, zangeres, theatermaker/regisseur
  • Huidige voorstelling: “Die Unendliche Geschichte” van het Bochum Schauspielhaus, in een regie van Liesbeth Coltof
  • Werkt momenteel aan debuut EP
MEER BATAVIEREN
Zoek