Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Marc van der Heijde

Branding en marketing voor muziekmakers. Step into the Green Room!

Marc van der Heijde

Green Room – Krachtige profielen voor musici

Musici moeten muziek maken. Het ondernemerschap vraagt tegelijkertijd om extra inzichten en acties. Dit is waarvoor je de Green Room binnenstapt. Wij ontwikkelen krachtige profielen – voor individuen, organisaties en ensembles van elke omvang, sinds 2011.

Onze eigen kracht is het combineren van een gestructureerde manier van denken met een creatieve geest. We duiken graag diep in de wereld van onze klanten, met een gezonde afstand en een kritische blik. We definiëren je meest onderscheidende kenmerken en ontwikkelen een stapsgewijze strategie. Instrumenten die je verder brengen.

Ons werk omvat strategisch advies, copywriting, promotionele fotografie, kant-en-klare websites, design en communicatie. We houden van de praktische kant van branding en laten de theorie aan anderen over. Strategie is een creatief proces, niet een rapport in een la.

Hoewel onze wortels in de wereld van de klassieke muziek liggen, breiden we onze expertise steeds vaker uit naar cliënten in de jazz- en wereldmuziek.

Met Green Room komt je muzikaliteit beter tot bloei. Tijd voor een gesprek!

In het kort

  • Opgeleid als grafisch ontwerper aan de Academie St. Joost, Breda
  • Ontwikkelde visuele identiteiten bij o.a. Barlock (Den Haag) en Total Design (Brussel)
  • Was projectleider en creative director bij Studio Dumbar (Rotterdam)
  • Startte Green Room Creatives in 2011

Looking back

It has been a great year – again! Here is just a small selection of projects. Our motto: ‘Stop blending in and start making your mark in classical music.’

MEER BATAVIEREN
Zoek