Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Danielle de Kruijff

Vrolijke onberekenbare, maar betrouwbare boekhouder. Gelooft in de zgn. olievlek: als we allemaal wat goeds doen voor iemand dichtbij, dan wordt uiteindelijk iedereen bereikt.

Danielle de Kruijff

Liever de Praktijk dan de Theorie. Haar loopbaan is tevens haar leerschool (geweest).

Een boekhouding helpt om te weten of je moreel goed doet, doordat je weet waar je je geld aan spendeert en of de wederzijdse beloning (de ruil van geld voor arbeid, goederen, belevingen, enzovoort) in overeenstemming is met je gevoel daarover.

Heen en weer geswitcht in loondienst tussen profit (Deloitte en Touch, Time Warner BV, Omroepvereniging VARA, Jansen&Holland) en non-profit (JOVD, M50, De Kleine Komedie), horeca (Festina Lente) en de gevolgen van de horeca (Stg Jellinek). Na een ingrijpend ongeluk alle zekerheden overboord gegooid en als zzp-er onder de naam Voldaan (1999) begonnen. Ten tijde van Rotterdam Culturele Hoofdstad (2001) daar naar toe verhuisd.

In Rotterdam begonnen met “ puin ruimen” (Stg Waterfront, Stg Zone5300) en opbouwen (Stg Rotown Magic, Stg LantarenVenster, Stg Motel Mozaique). Momenteel werkzaam in een creatieve mix van Muziek (Stg Jay’s Place), Kunst (Stg Cross Comix), Cultuur (Stg Collective) en Film (Brimstone BV) en met een bonte stoet van creatievelingen, al dan niet op basis van (ouderwetse) ruilhandel.

In het kort

  • Speelt 2e stem in het amateur accordeon ensemble MarcusMundus.
  • Zit niet op Sociale Media, heeft geen website en “Nee.” is een volledige zin.
  • Gaat elk jaar naar het Theater aan Zee (TAZ) Festival in Oostende.
MEER BATAVIEREN
Zoek