Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons huis, onszelf en alles wat we beleven. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Sanne Rambags

Vocalist en componist, waarbij stilte, sereniteit, improvisatie en de natuur belangrijke elementen zijn voor haar muziek.

Sanne Rambags

Door warme klanken, vertolkt met diepe intentie, weet zangeres en componiste Sanne Rambags een moment van magie te creëren. Al op jonge leeftijd ontwikkelt zij zich als musicus met een uitgesproken geluid. Ze is als één van de weinige zangeressen van haar generatie in staat om op een open manier te improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten, dan weer door zich volledig tussen de musici te positioneren. Hierdoor heeft haar stem een instrumentale functie waarmee zij op zoek gaat naar de uitersten van de stem, nieuwe klanken en een eigen geluid.

Samen met Bram Stadhouders en Joost Lijbaart vormt ze het succesvolle trio Under the Surface, met wie ze in de afgelopen 3 jaar in 22 verschillende landen heeft getourd. Ze is vocalist en componist bij het trio MUDITA die in juli 2019 een Edison hebben ontvangen in de categorie Jazz Vocaal/Nationaal voor hun album Listen To The Sound Of The Forest. In 2019 was ze Young Vip en heeft ze met haar pool Europese jonge en talentvolle musici ‘European Colours Group’ door Nederland getourd. Daarnaast is Sanne oprichtster van SONNA Records, een label voor verstilde en avontuurlijke muziek.

in het kort

  • Winnares Edison Award 2019 Jazz Vocaal – Nationaal
  • Oprichtster van SONNA Records, een label voor verstilde en avontuurlijke muziek
  • Tourde in de afgelopen 3 jaar in 22 verschillende landen
  • Noorwegen is de diepste bron van inspiratie voor haar creaties
MEER BATAVIEREN
Zoek